Bedrijfsfeestje geven?

Heb je een bedrijfsfeest waarbij je jouw personeel wilt verrassen met hoogstaande culinaire hoogstandjes én een onvergetelijke avond? Als freelance chefkok maak ik jouw bedrijfsfeest onvergetelijk. Ik bied verschillende soorten concepten waar je uit kunt kiezen.

Walking Dinner

De naam verklapt het al, een Walking Dinner is een diner waarbij de gasten verschillende kleine gerechten kunnen proeven terwijl ze rondlopen en gezellig met elkaar kunnen praten. Het is een leuke en interactieve manier om te dineren. Het is gezellig en informeel. Het creëert een ontspannen sfeer waarbij gasten kunnen rondlopen, praten én kunnen genieten van uitgebalanceerde, heerlijke gerechten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om verschillende gerechten te proeven, wat zorgt voor een culinaire ontdekkingsreis. Tevens is het ook een efficiënte manier om te dineren omdat de gasten geen vaste zitplekken nodig hebben, waardoor je flexibel bent met het aantal gasten én met de ruimte. Al met al belooft het een avond te worden vol hoogwaardige gerechten en gezelligheid.

Sharing Dinner

Een Sharing Dinner is een diner stijl waarbij gerechten worden gedeeld tussen alle gasten aan tafel. In plaats van losse gerechten, worden grote schalen met de lekkerste gerechten op tafel geplaatst en kunnen gasten zelf opscheppen. Het is een leuke manier om te dineren, omdat gasten kunnen proeven van verschillende gerechten en je het kunt delen met anderen. Het delen van gerechten stimuleert de gasten om interactief te zijn en dat brengt mensen dichter bij elkaar. Het versterkt het gevoel van saamhorigheid aan tafel en dat zorgt weer voor een ongekende sfeer en ongeëvenaarde gezelligheid. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over het tempo, doordat er geen individuele porties worden uitgeserveerd. De gasten zelf bepalen het verloop van de avond.

Wil je jouw team in de watten leggen met een chique bedrijfsfeest? Kies dat voor een onvergetelijke Sharing Dinner ervaring.

Benieuwd naar mijn kookstijl?

Ik vertel je graag over mijn passie en kookstijl. Een combinatie van de Franse en Marokkaanse keuken. Authentiek, smaakvol en eigenzinnig zijn woorden die hierin centraal staan.

Mijn kookstijl

Buffetten

Een buffet is een goede manier om mensen keuzemogelijkheden te bieden en tegemoet te komen aan verschillende smaken en dieetvoorkeuren. Het stelt mensen in staat om hun favoriete gerechten te kiezen en de hoeveelheid te bepalen. Omdat de gerechten gescheiden zijn, kunnen gasten met specifieke dieetwensen zorgeloos opscheppen zonder dat er iemand wordt uitgesloten. Het is een vorm van ‘Self Service’ en hierdoor hoeft er niet gewacht te worden op de bediening en iedereen op zijn eigen tempo kan genieten. Geniet van de lekkerste salades, vlees- en visgerechten, sauzen en garnituren en verschillende broodsoorten. Wij zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Wil je graag het buffet uitbesteden voor jouw bedrijfsfeest? Wij zorgen voor de totaalbeleving en een onvergetelijke avond.